Växla mellan kopplade Dropbox-konton

Du kan växla mellan två kopplade Dropbox-konton på dropbox.com, Dropbox-klienten och Dropbox-mobilappen. Du måste vara inloggad på båda kopplade Dropbox-kontona på webbsessionen eller i appen du använder för att växla mellan dina konton.

Om dina konton inte är kopplade kan du ändå växla till ett annat Dropbox-konto på vilken enhet som helst genom att logga ut från ett konto och logga in på det andra.

Om du i stället vill ändra din mejladress för Dropbox-kontot kan du läsa den här artikeln.

Växla konton på dropbox.com

1. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  2. Under Växla konton klickar du på kontot du vill växla till längst ner i rullgardinsmenyn.

Växla konton i Dropbox-klienten

Du behöver inte växla mellan kopplade konton i Utforskaren (Windows) eller Finder (Mac). När du kopplat två Dropbox-konton och loggat in på dem i appen kan båda mapparna öppnas från den plats där du lagrar dem i Utforskaren/Finder.

Så här växlar du mellan konton i aktivitetsfältet eller menyfältet:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Under Växla konton klickar du på kontot du vill växla till längst ner i rullgardinsmenyn.

Växla konton på Dropbox för mobila enheter

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Öppna appens inställningar.
  • Tryck på menyikonen (horisontella linjer) uppe till vänster och sedan Inställningar på Android.
  • Tryck på kontoikonen (person) längst ner till höger och sedan kugghjulsikonen högst upp till vänster på iPhone eller iPad.

3. Tryck på det konto du vill växla till längst ner i rullgardinsmenyn.