Hur ser jag vem som är med i mitt team?

person icon

Informationen i den här artikeln gäller för vissa typer av administratörer med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Du kan se medlemmarna i teamet i din teammapp.

Visa teammappen

Så här ser du medlemmarna i ditt team:

1. Logga in på dropbox.com med teamets användarnamn och lösenord.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer).
  3. Klicka på Visa team och grupper.
  4. Klicka på Medlemmar.

Du kan se både grupper och medlemmar genom att växla mellan flikarna Grupper och Medlemmar högst upp. Dessutom kan du se om varje teammedlem är medlem eller administratör

Så döljer du medlemmar från teammappen

Vissa typer av administratörer kan dölja vissa medlemmar i teammappen genom att aktivera mappbegränsningar för enskilda teammedlemmar. Dolda medlemmar dyker inte upp i:

• Teammappen
  • Andra teammedlemmars delningsförslag (exklusive medlemmar de har delat med tidigare)

Så här döljer du enskilda teammedlemmar i teammappen:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Medlemmar klickar du på Mappbegränsningar.
  5. Lägg till namnen på alla teammedlemmar som du vill ska begränsas i mappen.
highlight icon

Obs!

• Teamadmins kommer att kunna se alla medlemmar, inklusive de med aktiverade mappbegränsningar
  • Mappbegränsningar gäller inte funktioner i Dropbox Paper, Capture, Replay och e-signaturer. Det betyder att dolda medlemmar fortfarande visas i delningsförslag för andra teammedlemmar.