Vad är en Dropbox Sign-kontokonflikt?

Uppdaterat Oct 10, 2023

En Dropbox Sign-kontokonflikt inträffar när en medlem i ett Dropbox-teamkonto har befintliga filer som är kopplade till ett Dropbox Sign-konto med samma mejladress.

Lös Dropbox Sign-kontokonflikter

Om du har en Dropbox Sign-kontokonflikt visas meddelandet ”Hur ska vi hantera ditt konto på Dropbox Sign?” när du går till signatursidan på dropbox.com.

Innan du kan använda signatursidan på dropbox.commåste du välja ett av de tillgängliga alternativen:

1. Håll åtskilt från teamet i ett personligt Dropbox Sign-konto där du är den enda som har åtkomst och har ägarskap av materialet.
  2. Kombinera med teamkonto för att säkerställa att det kan delas med teamet och överför ägarskap för materialet till Dropbox-teamet.

Om du väljer Håll åtskilt från teamet:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Signaturer i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Uppdatera e-postadress.
    • Hellosign.com öppnas och du ombeds att logga in.
  4. Logga in med dina Dropbox Sign-uppgifter.
  5. Klicka på Uppdatera mejladress.
  6. Ange en annan mejladress som inte har ett befintligt Dropbox Sign-konto.
  7. Titta i din inkorg efter ett verifieringsmeddelande och klicka sedan på Verifiera din mejladress i mejlet.
    • Ett bekräftelsemeddelande visas som säger att mejladressen har verifierats och du loggas ut från Dropbox Sign-kontot.
      • Obs! Dropbox Sign-kontokonflikten blir inte löst förrän den nya mejladressen har verifierats.
  8. Gå tillbaka till dropbox.com och uppdatera signatursidan.

Om du väljer Kombinera med teamkonto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Signaturer i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Kombinera konton.
    • De befintliga Dropbox Sign-filerna slås automatiskt samman med Dropbox-teamkontot. Om tillämpligt så får du en automatisk proportionell återbetalning för Sign-prenumerationen.
    • Det kan ta ett par minuter att överföra alla filer beroende på mängden.

Du skickas tillbaka till signatursidan på dropbox.com när det är klart.

Förhindra Dropbox Sign-kontokonflikter

Om du har ett befintligt Dropbox Sign-konto med samma mejladress som ditt Dropbox-teamkonto kan du förhindra en Dropbox Sign-kontokonflikt genom att göra ett av följande:

• Be teamadmin att bjuda in dig till Dropbox-teamkontot med en annan mejladress än den du använder med ditt Dropbox Sign-konto.
  • Ändra Dropbox Sign-kontots mejladress innan du går till signatursidan på dropbox.com.
  • Radera Dropbox Sign-kontot innan du går till signatursidan på dropbox.com.