Ändra språk och datumformat på kontot

Uppdaterat Nov 07, 2023
Du kan ändra språk och datumformat på ditt Dropbox-konto. Som standard använder Dropbox samma språk som används på den enhet som används när du går till Dropbox-kontot.

Så här ändrar du språket i ditt Dropbox-konto

Ändra språket på ditt Dropbox-konto:

1. Logga in på dropbox.com med ditt mejl-, Google- eller Apple-konto.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp på valfri sida.
  3. Klicka på språkval bredvid jordglobsikonen.
  4. Klicka på önskat språk när fönstret Välj språk dyker upp.
  1. Öppna dina inställningar för Dropbox-klienten.
  2. Klicka på fliken Allmänt.
  3. Välj språket som du föredrar från rullgardinsmenyn Språk.

Språket i Dropbox för mobila enheter matchar språket i operativsystemet.

1. Öppna enhetens inställningar och ändra systemspråket till önskat språk.
  2. Starta om din mobilenhet.

Systemspråket och språket i alla dina program bör nu vara det som du har valt.

Så här ändrar du filens datumformatering på dropbox.com

Du kan ändra hur datumen visas på dropbox.com från Kontoinställningar. Du kan till exempel föredra år/månad/dag i stället för månad/dag/år.

Ändra datumformat:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger på valfri sida.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. I Preferenser väljer du datumformat på rullgardinsmenyn Datumformat.

Datum i dropbox.com visas i det format som du har valt.