Så här flyttar du filer mellan ett Dropbox Business-konto och ett personligt konto

Om du har ett Dropbox Business-konto och ett personligt konto kan du logga in på båda kontona på samma dator och dra och släppa filer från den ena kontot till det andra.

Gör så här:

1. Koppla dina konton.
  2. Klicka på Dropbox-ikonen i menyfältet.
  3. Klicka på din profilbild eller dina initialer.
  4. Klicka på Preferenser … på menyn.
  5. Klicka på fliken Konto.
  6. Har du redan loggat in på det jobbrelaterade kontot klickar du på fliken Personligt. Eller om du redan har loggat in på det personliga kontot klickar du på fliken med din organisations namn.
  7. Klicka på knappen Koppla .
  8. Ange lösenordet för ditt andra konto.
  9. I Finder eller Utforskaren ser du nu två Dropbox-mappar. Du kan nu öppna den ena mappen, välja de filer du vill flytta och dra och släppa dem till din andra mapp.

Om du har flera Dropbox Professional-, Plus- eller Basic-konton

Läs hur du flyttar filer mellan konton.