Så här uppdaterar du faktureringsinformationen för Dropbox

Uppdaterat Nov 08, 2023
person icon

Informationen i den här artikeln gäller för alla kunder med en betald Dropbox-plan.

Om du vill uppdatera faktureringsinformationen för Dropbox, inklusive betalningsmetod, faktureringsperiod eller faktureringsnamn och -adress, följer du anvisningarna för din kontotyp nedan.

Läs om hur du tar reda på vilken plan du har

Innan du uppdaterar din företagsinformation behöver du känna till följande:

• Om du köpte din Dropbox-prenumeration på en mobil enhet måste du hantera din faktureringsinformation genom Google Play eller iTunes.
  • Om du betalar med manuell faktura eller köpte din Dropbox-prenumeration genom en återförsäljare, måste du kontakta support eller din kontoansvariga för att uppdatera din faktureringsinformation.

Dropbox Plus, Professional, Essentials eller Family

Så här uppdaterar du faktureringsinformation för ett Dropbox Plus-, Professional-, Essentials- eller Family-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
    • Obs! Om du har en Dropbox Family-plan är det bara Family-ansvarig som kan hantera faktureringsinformation.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Gör dina ändringar:
    • Om du vill lägga till eller ta bort en betalningsmetod klickar du på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
    • Om du vill växla mellan månatlig och årlig fakturering klickar du på Ändra under Faktureringsperiod.
    • Om du vill ändra faktureringsnamn eller -adress klickar du på Redigera bredvid din senaste faktura och uppdaterar din information.

Alla ändringar av ditt faktureringsdatum träder i kraft i slutet av din nuvarande faktureringscykel.

Dropbox Standard, Business, Advanced och Business Plus

highlight icon

Obs! Detta gäller endast team som betalar med kreditkort, PayPal eller autogiro. Om du betalar med manuell fakturering kan du bara uppdatera faktureringsinformation i adminkonsolen om du köper ytterligare licenser.

Så här uppdaterar du faktureringsinformationen för ett Dropbox Standard-, Business-, Advanced- och Business Plus-konto:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Fakturering.
  4. Gör dina ändringar:
    • Om du vill lägga till eller ta bort en betalningsmetod klickar du på Ändra faktureringsinformation bredvid Betalningsmetod.
    • Om du vill växla mellan månatlig och årlig fakturering klickar du på Byt faktureringsperiod bredvid Månadsfakturering eller Årlig fakturering.
    • Om du vill ändra faktureringsnamn eller -adress klickar du på fliken Faktureringsinformation och klickar sedan på Redigera bredvid din senaste faktura och uppdaterar din information.

Alla ändringar av ditt faktureringsdatum träder i kraft i slutet av din nuvarande faktureringscykel.

Dropbox Enterprise och Education

Om du vill uppdatera faktureringsinformationen för ett Dropbox Enterprise- eller Education-konto kontaktar du din kontoansvariga eller Dropbox support.