Hur du ändrar faktureringsinformation för Dropbox

Följ instruktionerna för din kontotyp om du vill ändra din faktureringsinformation för Dropbox, inklusive kreditkortsnummer.

Om du vill säga upp kontot, läs om hur du säger upp din Dropbox-prenumeration

Dropbox Plus, Family eller Professional.

Logga in på dropbox.com och klicka sedan på sidan Min fakturering nedan för att komma direkt till faktureringsinställningarna. Klicka sedan på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.

Eller så kan du ändra faktureringsinformationen genom att följa dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
    • Om din betalningsmetod är Mobil ska du gå till Apple App Store eller Google Play Store för att hantera din betalningsmetod.
  6. Lägg till ett nytt kreditkort eller koppla ett PayPal-konto.
    • Obs! Kunder i Indien har möjlighet att använda UPI som betalningsmetod i kassan.
  7. Om valutan inte ändras kan du ändra ditt postnummer eller land genom att lägga till en betalningsmetod som matchar din plats.

Obs! Endast den som ansvarar för Family-kontot för en Dropbox Family-plan kan ändra faktureringsinformationen.

Läs hur du ändrar din valuta.

Läs om hur du ändrar organisationens namn på en faktura

Dropbox Business-administratörer

Vissa typer av administratörer kan ändra faktureringsinformationen för ett Dropbox Business-konto. Gör det genom att logga in på dropbox.com och klicka på mitt teams faktureringssida för att komma direkt till faktureringsinställningarna. Klicka sedan på Uppdatera bredvid betalningsmetod.

Eller så kan du ändra faktureringsinformationen genom att följa dessa steg:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på fliken Fakturering .
  4. Klicka på Uppdatera bredvid Betalningsmetod.
  5. Lägg till ett nytt kreditkort eller länka till ett PayPal-konto.
    • Obs! Kunder i Indien har möjlighet att använda UPI som betalningsmetod i kassan.

Köpte du en Dropbox-prenumeration via telefonen?

Om du köpte en Dropbox-prenumeraiton från en Android-enhet ska du uppdatera din faktureringsinformation via Google Play.

Om du köpte en prenumeration från en Apple-enhet ska du uppdatera faktureringsinformationen via iTunes.

Varför kan jag inte hitta min Dropbox-faktureringsinformation?

Om du fortfarande inte kan hitta din faktureringsinformation kan du av misstag ha loggat in till ett kostnadsfritt Dropbox-konto som du inte visste att du hade. Använd vårt sökverktyg för kreditkortsdebitering för att hitta kontot som är associerat med en debitering på kreditkortet.