Uppdatera faktureringsinformation för en Dropbox Family-plan

Den som köper en Dropbox Family-plan är Family-chefen. Alla avgifter för prenumerationen faktureras till Family-chefens Dropbox-konto. Andra medlemmar i planen kan inte visa eller ändra faktureringsinformation från sina individuella konton.

Hantera fakturering för Family-plan

Family-chefen kan få åtkomst till och uppdatera faktureringsuppgifter från sina Dropbox-kontoinställningar.

Från faktureringsskärmen kan familjechefen uppdatera betalningsmetoden med ett annat kontokort eller PayPal-konto, ändra faktureringsfrekvens från månatlig eller årlig och visa fakturor och kvitton från faktureringshistoriken.

Så här hanterar du fakturering för din Family-plan:

1. Logga in på dropbox.com med ditt Family-konto som chef ansvarig.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Fakturering.

Byta från Dropbox Plus till en Dropbox Family-plan

När Family-chefen uppgraderar till Dropbox Family från en Dropbox Plus-plan faktureras dennes konto för den nya planen antingen varje månad eller årligen, beroende på vilken faktureringsfrekvens hen valt. Den första debiteringen beräknas efter tiden som är kvar på Plus-planen och den inleder en ny faktureringscykel.

När en familjemedlem går med i en Family-plan med ett Dropbox Plus- eller Professional-konto görs en återbetalning till medlemmens individuella konto för den proportionella kostnaden av den ursprungliga planen. Som medlem i Dropbox Family kan hen inte ändra faktureringsinformationen för Family-planen men kan fortfarande se faktureringshistoriken för sin tidigare plan.