Kan jag få en återbetalning för min Dropbox-prenumeration?

I de flesta fall kan prenumerationer på Dropbox Business, Plus, Professional och Enterprise inte återbetalas. Detta inkluderar teammedlemslicenser.

Tror du att det har uppstått ett fel vid fakturering kan du kontakta vårt supportteam, så arbetar vi med dig för att hitta en lösning.

Läs om hur du säger upp din Dropbox-prenumeration.

Så här begär du återbetalning från Apple App Store

Om du köpte din Dropbox-prenumeration på Apple App Store måste du be om en återbetalning direkt från Apple.

För att begära återbetalning följer du dessa anvisningar från Apples supportsida:

1. Logga in på ditt App Store-konto här och rapportera ett problem med ett köp.
  2. Klicka på Rapportera ett problem intill Dropbox-appen.
  3. Välj ett problem, skriv en beskrivning och klicka på Skicka.
  4. Apple kommer att kontakta dig med ett beslut om din begäran om återbetalning.

Obs! Apple godkänner endast återbetalningsbegäranden för köp som gjorts under de senaste 90 dagarna.

Så här begär du återbetalning från Google Play

Om du köpte en prenumeration på Google Play måste du begära återbetalning direkt från Google.

För att begära återbetalning följer du dessa anvisningar från Googles supportsida:

1. Gå till den här länken för att visa ditt Google Play-konto.
  2. Under Beställningshistorik klickar du på Mer till höger om Dropbox.
  3. Välj Begär en återbetalning eller Rapportera ett problem.
  4. Välj ett problem, skriv en beskrivning och klicka på Skicka.
  5. Du bör få ett mejl med ett beslut om återbetalning inom två arbetsdagar.

Så här begär du återbetalning av direktdebitering

Har du betalat för din Dropbox-prenumeration med direktbetalning kontaktar du din bank för återbetalning, eftersom endast banken kan behandla en begäran om återbetalning.

Vad händer när jag lämnar in en återbetalningsförfrågan?

Eventuell återbetalning som begärs från din bank leder till nedgradering av din Dropbox-prenumeration till en Dropbox Basic-plan (kostnadsfritt).

Har du en prenumeration på Dropbox Business leder en återbetalningsförfrågan till att ditt team blir låst. Teamadministratören måste då välja att upplösa teamet eller prenumerera på nytt.

Bor du i EU eller Turkiet?

Om du bor i EU eller Turkiet är du berättigad till återbetalning om du avbryter din Dropbox Plus- eller Professional-prenumeration inom 14 dagar efter köpet.

För att begära återbetalning, skicka oss ett mejl och ange landet där du är bosatt.