Så här lägger du till ett momsnummer för ditt Dropbox-konto

Beroende på din plats kan du behöva betala mervärdesskatt (moms) på din månatliga eller årliga Dropbox Business- eller Professional-prenumeration. Om ditt företag är registrerat för moms kan du när som helst lägga till ditt momsnummer på ditt Dropbox-konto.

Om din verksamhet är momsfri men felaktigt betalat moms bör du kunna kräva återbetalning från de lokala skattemyndigheterna.

Om det behövs kan du ladda ner en kopia av vår amerikanska W-9-blankett och använda vårt amerikanska ID-nummer för skattebetalare (TIN, Taxpayer Identification Number). Dropbox International Unlimited Companys momsnummer är IE 9852817J.

Hur vet jag vad min momssats är?

Läs om momssatser för varje land.

Dropbox Professional-konton

Lägg till momsnummer för ditt konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. Klicka på Uppdatera under Fakturauppgifter.
  6. Under momsnummer (valfritt) anger du ditt momsnummer och klickar på Spara ändringar.

Dropbox Business-konton

Om du är teamadministratör för ett Dropbox Business-konto kan du lägga till ett momsnummer för ditt konto. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med teamadministratörskontot.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på fliken Fakturering.
  4. Klicka på Betalningsmetod.
  5. Klicka på Klicka här för att uppdatera företagsadressen.
  6. Under momsnummer (valfritt) anger du ditt momsnummer och klickar på Spara ändringar.