Vad är Dropbox Plus?

I Dropbox Plus ingår skydd för borttappade eller stulna enheter, smart synkning, tillbakaspolning i Dropbox samt 2 TB lagringsutrymme för foton, videor, dokument och andra filer.

Skydd för borttappade enheter

Tack vare fjärradering kan du radera filer från en borttappad eller stulen enhet. Läs mer om fjärradering

Smart synkning

Smart synkning är ett verktyg som hjälper dig att spara lagringsutrymme på hårddisken. Läs mer om smart synkning

Tillbakaspolning i Dropbox

Tillbakaspolning i Dropbox är ett verktyg som gör det möjligt att spola tillbaka kontot till en viss tidpunkt. Läs mer om tillbakaspolning i Dropbox.

Mer lagringsutrymme för dina filer

Med Dropbox Plus får du 2 TB (2 000 GB) lagringsutrymme så att du har plats för fler foton, videor, dokument och andra filer i Dropbox.