Vad är Dropbox Plus?

Dropbox Plus-planen erbjuder 2 TB lagringsutrymme samt avancerade funktioner för synkning, säkerhet och filåterställning. Nedan är några av de funktioner som ingår i Dropbox Plus-planen.

Uppgradera till Dropbox Plus

Fjärradering

Med fjärradering kan du radera filer från en borttappad eller stulen enhet. Läs mer om fjärradering

Smart synkning

Smart synkning hjälper dig att spara lagringsutrymme på hårddisken genom att vissa filer lagras enbart online. Läs mer om smart synkning

Tillbakaspolning i Dropbox

Med tillbakaspolning i Dropbox kan du ångra ett stort antal ändringar på samma gång. Läs mer om tillbakaspolning i Dropbox.

Datorsäkerhetskopia

Säkerhetskopiering av datorn gör det möjligt att säkerhetskopiera viktiga mappar på datorn, som Skrivbord, Dokument och Hämtade filer, till Dropbox. Läs mer om säkerhetskopiering av datorn.

Dropbox Passwords

Dropbox Passwords finns som datorklient, mobilapp och webbläsartillägg från Dropbox som sparar, synkar och autofyller användarnamn och lösenord för konton. Läs mer om Dropbox Passwords.

Dropbox Vault

Med Dropbox Vault kan du skapa en plats i ditt Dropbox-konto med ett extra säkerhetslager för de känsligaste filerna och dela den med betrodda kontakter. Läs mer om Dropbox Vault.