Vad är Dropbox Plus?

Uppdaterat Dec 04, 2023

Dropbox Plus-planen erbjuder 2 TB lagringsutrymme samt avancerade funktioner för synkning, säkerhet och filåterställning. Nedan är några av de funktioner som ingår i Dropbox Plus-planen.

Uppgradera till Dropbox Plus

Fjärradering

Med fjärradering kan du radera filer från en borttappad eller stulen enhet. Läs mer om fjärradering.

Dropbox Rewind

Med Dropbox Rewind kan du ångra ett stort antal ändringar på samma gång. Läs mer om Dropbox Rewind.

Dropbox Backup

Säkerhetskopiera automatiskt viktiga mappar från din dator och externa hårddisk till Dropbox Backup. Du kan alltid nå mappar som du säkerhetskopierar från ditt Dropbox-konto online. Med Dropbox Backup kan du också återskapa filer och mappar från dina säkerhetskopior till en ny dator. Läs mer om Dropbox Backup.

Dropbox Passwords

Dropbox Passwords finns som mobilapp och webbläsartillägg från Dropbox som sparar, synkar och autofyller användarnamn och lösenord för konton. Läs mer om Dropbox Passwords.

Dropbox Vault

Med Dropbox Vault kan du skapa en plats i ditt Dropbox-konto med ett extra säkerhetslager för de känsligaste filerna och dela den med betrodda kontakter. Läs mer om Dropbox Vault.