Vad är Dropbox Professional?

Dropbox Professional är den mest avancerade av våra tre planer för enskilda användare. Professional har samma bra funktioner som Dropbox Basic och Plus, däribland skydd för borttappade eller stulna enheter.

Dessutom erbjuder programmet några verkligt kraftfulla funktioner som inte är tillgängliga med andra planer, inklusive dessa:

Smart synkning

Smart synkning är en Dropbox-funktion som hjälper dig att spara lagringsutrymme på hårddisken. Du kommer åt alla filer och mappar i ditt Dropbox-konto från datorn och använder nästan inget utrymme på hårddisken. Smart synkning är tillgänglig för kunder med en Dropbox Professional- eller Business-plan.

Med smart synkning kan du göra följande:

• Välja om enskilda filer eller mappar är tillgängliga enbart online eller lokalt på din dator
  • Välja en standard synkningsinställning för nya filer och mappar som delas med dig

Läs mer om Dropbox smart synkning.

Monter

Med Showcase kan du välja filer från ditt Dropbox-konto, organisera dem på en enda sida och dela sidan med andra. Det går också att hålla koll på vem som visar, laddar ner och kommenterar filerna i en monter. Showcase är ett bra sätt att organisera arbetet och lägga till ett eget varumärke, anpassade layouter och bildtexter.

Läs mer om Dropbox Showcase.

Prioriterad chattsupport

Dropbox Professional-kunder har åtkomst till prioriterad chattsupport. Detta innebär att vi ofta kan svara på frågor inom några minuter (under kontorstid).

Läs mer om de supportalternativ som finns för Dropbox Professional.

Filversionshistorik

Med Dropbox Professional lagrar vi versionshistorik för filerna i 180 dagar. Detta innebär att du kan återställa eller återskapa en fil när som helst inom 180 dagar efter ändringen.

Läs mer om filversionshistorik.

Kontroller för delade länkar

Dropbox Professional-kunder har mer kontroll över vad och hur de delar:

• Lösenord för delade länkar – Skapa ett extra lager av säkerhet så att bara personer med det unika fillösenordet har åtkomst till din länk.
  • Utgångsdatum för delade länkar – Skydda dina känsliga filer genom att ställa in ett utgångsdatum för delade länkar. När utgångsdatumet har passerats slutar den delade länken att fungera.
  • Skrivskydd – Välj om mottagare får redigera eller bara visa filer i en delad mapp.

Läsarhistorik

Med läsarhistorik kan Professional-kunder se om någon de delat en fil med visar den för närvarande, eller när någon senast visade den.

Läs mer om läsarhistorik.

Fulltextsökning

Med fulltextsökning kan du söka på mer än bara namnen på filerna. Den söker igenom filnamn, filnamnstillägg och filinnehåll samt Paper-dokument för att hitta det du söker. Fulltextsökning är inte skiftlägeskänslig och inkluderar anpassad stavningskontroll på dina sökfrågor.

Läs mer om fulltextsökning.

Vattenstämpel

Dropbox Professional ser till att ditt material är säkert med vattenmärkning av dokument. Skydda dina idéer med en digital vattenstämpel innan du delar dem med kunder.

Mer information om att lägga till en vattenstämpel.

Så här köper du Dropbox Professional

Det går att köpa Dropbox Professional på tre sätt: