Vad är Dropbox Enterprise?

Uppdaterat Aug 29, 2023

Dropbox Enterprise är framtagen specifikt för större företag som behöver anpassade, skalbara lösningar och individualiserad support. Det har alla bra funktioner som finns för team i Dropbox Standard och Dropbox Advanced, och mycket mer.

Läs mer om de olika Dropbox-planerna och deras funktioner.

Vilka funktioner är tillgängliga för team på Dropbox Enterprise?

Dropbox Enterprise har alla funktioner som ingår i Dropbox Advanced plus följande:

• Så mycket utrymme du behöver: Få så mycket lagringsutrymme som ditt team behöver för lagring och samarbete.
  • Enhetskontroller: Hantera hur teammedlemmar får åtkomst till organisationens filer med Enterprise Mobility Management och styrning av nätverk.
  • Domänägarskap: Säkerställ att teammedlemmar går med i ditt team med domäninsikter och kontotillägg.
  • Utökad support: Support dygnet runt via telefon, chatt och en tilldelad supportansvarig.
  • Teamutbildning: Praktisk utbildning för att få teamet att använda Dropbox på rätt sätt.

Hur mycket kostar Dropbox Enterprise?

Kostnaden för Dropbox Enterprise avgörs av flera faktorer, till exempel antalet medlemmar i teamet och var du befinner dig geografiskt.

Hur köper jag Dropbox Enterprise?

När du vill köpa planen Dropbox Enterprise går du till huvudsidan för köp.

Kan jag överföra ett befintligt team till Dropbox Enterprise?

Ja. Om du redan har ett teamkonto kan du kontakta vårt försäljningsteam för att byta plan.