Vad är Dropbox Standard?

Uppdaterat Dec 16, 2023

Dropbox Standard innehåller kraftfulla verktyg för lagringsutrymme, delning och samarbete.  Standard hjälper teamen att organisera sig, hålla sig uppdaterade och behålla fokus på viktiga arbetsuppgifter med 5 TB lagringsutrymme och lättanvända verktyg för teamhantering och samarbete.

Läs mer om de olika Dropbox-planerna och deras funktioner.

Vilka funktioner finns tillgängliga för team i Dropbox Standard?

Dropbox Standard är byggt för team som behöver kraftfulla delnings- och samarbetsverktyg. Med Dropbox får du:

• Lagringsutrymme. Få 5 TB lagringsutrymme för att dela med hela teamet.
  • Filåtkomst och datasäkerhet. Centralisera organisationens filer och data på en enda plats, med kontroll över vem som kan få åtkomst till filerna, hur och hur länge.
  • Administrativa kontroller. Hantera teammedlemmar och teamdata från en enkel och elegant adminkonsol.
  • Filversionshantering. Återskapa tidigare versioner av filer med 180 dagars versionshistorik. Administratörer kan även se filhistorik och aktivitetsloggar under 180 dagar efter att en händelse ägt rum.
  • Leverans av stora filer. Skicka filer med Dropbox Transfer med en överföringsstorlek på 2 GB.
  • Snabb återställning. Använd Dropbox Backup för att skydda viktiga filer och mappar och återställ snabbt innehåll om något går fel.
  • Kontosäkerhet. Skydda dina onlinekonton med Dropbox Passwords.
  • Support. Få support via prioriterad mejl, livechatt och telefon under arbetstid.

Vanliga frågor om Dropbox Standard

Hur mycket kostar Dropbox Standard?

Kostnaden för Dropbox Standard avgörs av flera faktorer, till exempel antalet medlemmar i teamet och var du befinner dig geografiskt.

Hur köper jag Dropbox Standard?

När du vill köpa planen Dropbox Standard går du till huvudsidan för köp.

Kan jag överföra ett befintligt team till Dropbox Standard?

Ja, om du har ett befintligt teamkonto kan du överföra till Dropbox Standard.