Underteckna ett affärspartneravtal för ditt Dropbox-konto

Uppdaterat Mar 25, 2024
person icon

Informationen i den här artikeln gäller för vissa typer av administratörer med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Dropbox-teamadmins kan underteckna ett affärspartneravtal (Business associate agreement, BAA) direkt i adminkonsolen. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Konto klickar du på Teamprofil.
  5. Under Avancerat, klickar du på ställ in BAA.
  6. Läs igenom och underteckna avtalet.

Anmärkningar:

Hur får jag ett exemplar av mitt undertecknade BAA?

När du undertecknat BAA laddas ett exemplar ner till ditt Dropbox-konto. Om du behöver ladda ner avtalet en gång till:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Konto klickar du på Teamprofil.
  5. Under Avancerat klickar du på Ladda ner BAA.