Så här återställer du saknade filer i Dropbox-kontot

Din fil eller mapp kan saknas av någon av följande anledningar:

• Den har tagits bort
  • Den har flyttats eller namnet har ändrats
  • Den har redigerats från en kopplad enhet, en delad mapp eller en teammapp

Dessutom kan din enhet ha något av följande problem:

• Problem med hårddisken, t.ex. skadade diskar
  • Programvara som är i konflikt med Dropbox:
    • Antivirusprogram som kan ta bort eller blockera åtkomst till filer
    • Programvara för diskskanning eller säkerhetskopiering som låser ute Dropbox

Det finns några olika sätt att hitta dina saknade filer om du inte hittar dem genom att söka på dropbox.com.

Dropbox Basic- och Plus-konton kan återställa alla filändringar eller raderingar som gjorts under de senaste 30 dagarna.

I Dropbox Professional och Business kan man återställa alla filändringar eller raderingar som gjorts under de senaste 180 dagarna.

Tillbakaspolning i Dropbox

Den här funktionen är tillgänglig endast för Dropbox Plus- och Professional-konton.Läs hur du uppgraderar ditt konto.

Tillbakaspolning i Dropbox är ett verktyg som låter dig återställa en mapp eller hela kontot till en viss tidpunkt.

Denna funktion är bäst om du vill göra följande:

• När ett virus krypterar dina filer med ransomware
  • Oavsiktliga flyttningar och raderingar av ett stort antal filer

Versionshistorik

sidan Versionshistorik kan du förhandsvisa och återskapa äldre versioner av filer.

Denna funktion är bäst om du vill göra följande:

• Se eller återskapa en äldre version av ett dokument

Läs mer om versionshistorik.

Borttagna filer

sidan med borttagna filer visas en lista över alla filer eller mappar som har tagits bort.

Denna funktion är bäst om du vill göra följande:

• Återställa en raderad fil eller mapp
  • Hitta en fil eller mapp som saknas

Mer information om raderade filer

Kontakta vår support

Om ingen av ovanstående metoder fungerade kan du kontakta support så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig att hitta vad du behöver.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.