Rapportera missbruk i Dropbox

Uppdaterat Nov 05, 2023

Om du stöter på innehåll på Dropbox som bryter mot vår Policy för godtagbar användning, rapportera det via formuläret Rapportera ett problem eller genom att följa stegen nedan.

Så här rapporterar du olämpligt material på Dropbox

1. Navigera till det delade innehåll som bryter mot vår Policy för godtagbar användning.
  2. Klicka på hjälpikonen (frågetecken i en cirkel) längst upp till höger.
  3. Klicka på Rapportera ett problem.
  4. Välj den kategori av missbruk som du vill rapportera.
  5. Ange en allmän beskrivning av problemet.
  6. Ange din mejladress. Vi kan följa upp med ytterligare frågor.
  7. Klicka på Skicka