Tillgänglighetssupport

Uppdaterat Nov 01, 2023

Dropbox strävar efter att tillhandahålla en användarupplevelse som är tillgänglig för alla. Det innebär att värdera och inkludera upplevelsen för personer med olika funktionella förmågor genom att använda en rad olika hjälpmedel under olika omständigheter.

Vårt mål är att skapa tillfredsställande produkter som hjälper alla att frigöra sin fulla potential. Vi samarbetar med en tjänst från tredje part för test av tillgängligheten för att säkerställa att vi levererar åtagandet och mäter en mängd standarder som fastställts av Web Content Accessibility Guidelines (WCAG).

VPAT

Du kan ladda ner VPAT (Voluntary Product Accessibility Template) för alla Dropbox kärnprodukter som en PDF-fil.

Om du har några frågor eller problem kring en Dropbox-produkts tillgänglighet kan du kontakta oss på dropboxforall@dropbox.com.