Så här aktiverar du Dropbox-meddelanden

Uppdaterat Jan 12, 2024

För att hålla koll på ändringar i ditt Dropbox-konto kan du aktivera meddelanden i klienten.Om du använder en iOS-enhet kan du också aktivera push-meddelanden.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox hjälper till vid samarbetet om material.

Aktivera meddelanden i klienten

Klienten kan visa meddelanden på datorn när en förändring upptäcks i Dropbox-kontot. Du kan välja vilka meddelanden du ska få:

1. Öppna dina inställningar för Dropbox-klienten.
  2. Klicka på fliken Meddelanden.
  3. Markera eller avmarkera rutorna under Meddela mig om för att välja vilka meddelanden du ska få.

Aktivera eller inaktivera meddelanden på en iOS-enhet

Dropbox iOS-appen skickar push-meddelanden för dina delade mappinbjudningar och när länkar delas med dig. Aktivera eller inaktivera dessa meddelanden:

1. Öppna enhetens Inställningar.
  2. Välj Notiser.
  3. Välj Dropbox.

Vill du göra något annat?