Påverkar versionshistorik Dropbox-lagringsutrymmet?

Versionshistorik tar inte upp något av ditt tillgängliga lagringsutrymme.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enklare att hantera dokumentens versionshistorik.

Tidsperioden för versionshistorik beror på kontotyp.

• Dropbox Basic- och de flesta Plus-konton har högst 30 dagar
  • Plus-konton med utökad versionshistorik kan återställa filer i upp till ett år
  • Professional- och Business-konton kan återställa filer i 180 dagar

Obs! Tillägget för utökad versionshistorik är inte längre tillgängligt för köp. Kunder som tidigare köpt tilläggsfunktionen kan återställa filer i upp till ett år efter tilläggsköpet.