Hur mycket kostar Dropbox?

Ett Dropbox Basic-konto är kostnadsfritt och i det ingår 2 GB lagringsutrymme.

Kostnaden för din plan beror på olika faktorer, som betalningsmetod och var du befinner dig. Ta reda på hur mycket Dropbox kostar.

Har ni några rabatter?

Vi erbjuder rabatter på Dropbox Business för ideella organisationer och utbildningsinstitut som väljer att faktureras årligen. Tala med vårt säljteam om ni vill få mer information.

Du kan också tjäna in kostnadsfritt lagringsutrymme genom handledning, hänvisningar och community-inlägg.