Så här redigerar du information på en Dropbox-faktura

Fakturaredigering är endast tillgänglig för Dropbox Professional-konton och Dropbox Business-administratörer med prenumerationer.
Har du ett Dropbox Professional-konto eller är teamadministratör för ett Dropbox Business-konto kan du uppdatera faktureringsnamn, faktureringsadress och momsregistreringsnummer (endast framtida fakturor).

Dropbox Professional

Så här redigerar du faktureringsinformationen för tidigare eller framtida fakturor för ditt Dropbox Professional-konto:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Fakturering .
  5. Så här redigerar du framtida fakturor: Intill Fakturainformation klickar du antingen på Uppdatera eller Lägg till fakturainformation.
  6. Så här redigerar du tidigare fakturor: Under Faktureringshistorik klickar du på Redigera bredvid fakturan som du vill ändra.
  7. Klicka på Spara ändringar.

Dropbox Business

Om du är teamadministratör för ett Dropbox Business-konto kan du redigera eller anpassa faktureringsinformationen för tidigare eller framtida fakturor. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen på vänster sida.
  3. Klicka på fliken Fakturering .
  4. Klicka på Faktureringshistorik.
  5. Redigera en tidigare faktura: Leta reda på fakturan du vill ändra och klicka på Redigera bredvid den.
  6. Redigera en framtida faktura: Klicka på den blå knappen Redigera fakturainformation till höger.
  7. Sedan går det att ändra faktureringsnamn, faktureringsadress, ort och eventuellt momsregistreringsnummer.
  8. Klicka på Spara ändringar.

Obs! Redigerar du momsregistreringsnumret tillämpas eventuella ändrade skattesatser endast på framtida fakturor.

Dropbox Plus

Du kan ändra ditt företagsnamn om du har en Dropbox Plus-prenumeration. För att visa ditt företagsnamn på framtida fakturor måste företagets namn vara det namn som är kopplat till ditt konto. Läs om hur du ändrar ditt kontonamn.

Vill du ändra landskod, postnummer eller momsregistreringsnummer?

Läs om hur du byter land eller postnummer

Läs om hur du lägger till ett momsregistreringsnummer