Vad är det här för Dropbox-debitering på mitt kreditkort?

Om du inte känner igen en Dropbox-debitering på ditt kreditkort kan du leta upp den e-postadress och det betalningsdatum som associeras med det.

Alla Dropbox-köp som görs med ett kreditkort visas på utdraget som DROPBOX*(transaktionsnr.).

Sök efter en kreditkortsdebitering:

1. Hitta transaktionsnummer för Dropbox-debiteringen på ditt kreditkortsutdrag. Du kan göra det genom att söka efter ”Dropbox” på utdraget.
  2. Klicka för att gå till vårt sökverktyg för kreditkortsdebiteringar.
  3. Ange transaktionsnumret.
  4. Om du inte är inloggad på Dropbox kan du behöva ange de fyra sista siffrorna i ditt kreditkortsnummer och utgångsdatum.
  5. Du ser det e-postkonto som associeras med debiteringen, samt transaktionsinformation.

Fungerar inte verktyget?

Logga in på dropbox.com och kontakta Dropbox support från samma webbläsare. Kontrollera att du har transaktionsnumret från ditt kreditkortsutdrag.