Hur hittar jag ett kvitto eller en faktura?

Dropbox utfärdar kvitton och fakturor för alla betalningar. Betalar du med betalkort eller kreditkort visas det på ditt kontoutdrag som DROPBOX * (transaktionsnummer).

Om du har en årlig prenumeration får du ett kvitto via mejl efter varje betalning.

Dropbox Plus eller Professional

Du kan se dina fakturor och kvitton på dropbox.com. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå ikonen längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Intill Plan väljer du fliken Fakturering
  5. Du visar en faktura genom att klicka på Faktura intill önskad transaktion.
  6. Du visar ett kvitto genom att klicka på Kvitto intill önskad transaktion.

Saknas en transaktion i den här listan kan du leta upp ett kredit- eller betalkortsköp för att hitta ditt kvitto.

Dropbox Business

Om du är teamadministratör eller faktureringskontakt för ett Dropbox Business-konto kan du komma åt fakturor och kvitton på dropbox.com. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på Fakturering till vänster.
  4. Klicka på fliken Faktureringsinformation
  5. Du visar en faktura genom att klicka på Faktura intill önskad transaktion.
  6. Du visar ett kvitto genom att klicka på Kvitto intill önskad transaktion.

Köpte du Dropbox på Apple App Store?

Om du köpte Dropbox via Apple App Store kan du visa din köphistorik för att ladda ner ett kvitto.

Köpte du Dropbox genom Google Play?

Om du köpte Dropbox genom Google Play kan du visa din beställningshistorik för att ladda ner ett kvitto.

Varför kan jag inte hitta ett kvitto eller en faktura?

Är du medlem i ett Dropbox Business-team och betalar med manuell faktura får din teamadministratör fakturorna direkt via mejl.

Har du ett Enterprise- eller Education-konto eller är medlem i ett team som betalar Dropbox via en återförsäljare ser du inte sidan Fakturering

Om du inte kan hitta kvitto eller faktura för en viss transaktion begär du en kopia av din faktura genom att mejla oss på invoices@dropbox.com.