Så här begär du återbetalning

Informationen i den här artikeln är inaktuell. Uppdaterad information hittar du i vår senaste artikel om återbetalningar från Dropbox

I de flesta fall innebär en uppsägning av Plus- eller Professional-prenumerationen innan den går ut att du avslutar din nuvarande prenumeration utan att få tillbaka pengar.

Om du köpte en prenumeration i Apple App Store eller på Google Play måste du kontakta Apple eller Google för att begära återbetalning.

Så här begär du återbetalning från Apple

Så här begär du återbetalning från Google

• den här sidan finns mer information om Googles återbetalningspolicy.

Bor du i EU eller Turkiet?

Om du bor i EU eller Turkiet kan du ha rätt till återbetalning.

Du kan säga upp din Plus-prenumeration inom 14 dagar efter uppgradering eller öppning av ett betalt konto och du får då tillbaka det belopp du har betalat till Dropbox.

Begär återbetalning så här:

1. Skicka in ett ärende, om du inte redan har gjort det.
  2. Om du har skickat in ett ärende och sedan kom till den här artikeln via ett automatiskt mejlsvar, svara på det mejlet.
    • Obs! Berätta för oss att du bor i ett land som kräver att vi återbetalar och vilket landet är.

Användare av Dropbox Business?

Läs mer om återbetalningar.