Konvertera ett Dropbox Business-konto till ett Plus- eller Professional-konto

Det går att ändra ett Dropbox Business-konto till ett konto i Dropbox Plus eller Professional och behålla alla filer och mappar.

Teamadministratörer: Byta till Plus eller Professional

Om du är teamadministratör för Dropbox Business och vill byta till ett konto med Plus eller Professional måste du lämna Dropbox Business-teamet och sedan uppgradera till ett Plus- eller Professional-konto. Gör så här:

1. Öppna adminkonsolen.
  2. Klicka på Fakturering.
  3. Klicka på Säg upp planen.
  4. Följ instruktionerna.
    • Det här gör teamet till ett kostnadsfritt team med dig som administratör när din nuvarande betalda Dropbox Business-prenumeration upphör
    • Du kan kontrollera när prenumerationen går ut genom att gå till adminkonsolen och klicka på Fakturering och sedan Plan
    • Kontakta Dropbox support om du vill genomföra bytet snabbare och be dem att avsluta din aktuella prenumeration och ändra teamet till ett kostnadsfritt team
  5. Öppna dropbox.com/team och klicka på Lämna team. Kontot ändras till ett Dropbox Basic-konto.
    • Om du är det kostnadsfria teamets enda administratör upplöser den här åtgärden teamet och alla konton konverteras till personliga konton
    • Om du är den enda administratören går det att behålla teamet genom att först överföra det kostnadsfria teamet till en annan administratör
    • När du lämnar det kostnadsfria teamet förlorar du åtkomst till teammappen
    • Klicka på (tre punkter) intill en fil eller mapp för att ladda ner en kopia innan du lämnar det kostnadsfria teamet
  6. Besök uppgraderingssidan.
  7. Klicka på Uppgradera.
  8. Betala med en godkänd betalningsmetod.

Teammedlemmar: Byta till Plus eller Professional

Om du är Dropbox Business teammedlem och vill byta till ett konto i Dropbox Plus eller Professional måste du byta till ett Basic-konto och sedan uppgradera till ett Plus- eller Professional-konto. Gör så här:

1. Kontakta teamadministratören och be den att konvertera kontot till ett enskilt konto
  2. Kontot ändras till ett Basic-konto. När du byter till ett Basic-konto:
    • Du behåller alla sparade filer och mappar i Business-kontot
    • Om bytet till ett Basic-konto överskrider det nya lagringsutrymmet behålls de gamla filerna, men det går inte att lägga till eller synka nya
    • Du har inte längre åtkomst till teamets filer och mappar
  3. Besök uppgraderingssidan.
  4. Klicka på Uppgradera.
  5. Betala med en godkänd betalningsmetod.

Medlemmar i ett kostnadsfritt team: Byta till Plus eller Professional

Om du är medlem i ett kostnadsfritt team och vill byta till ett konto med Plus eller Professional måste du först byta till ett Basic-konto och sedan uppgradera det till ett Plus- eller Professional-konto. Gör så här:

1. Öppna dropbox.com/team och klicka på Lämna team för att konvertera till ett Basic-konto.
  2. Kontot ändras till ett Basic-konto. När du byter till ett Basic-konto:
    • Du behåller alla sparade filer och mappar i Business-kontot
    • Om du överskrider det nya lagringsutrymmet när du byter till Basic behålls de gamla filerna, men det går inte att lägga till eller synka nya
    • Du har inte längre åtkomst till teamets filer och mappar
  3. Besök uppgraderingssidan.
  4. Klicka på Uppgradera.
  5. Betala med en godkänd betalningsmetod.