Gå med i ett Dropbox Business-team

Det går att begära medlemskap i ett Dropbox Business-team genom att skicka in en medlemsförfrågan. Teamets administratör godkänner eller avvisar din begäran.

Gå med i ett Dropbox Business-team med en medlemskapsbegäran

Alla Dropbox-användare med en verifierad mejladress på en företagsdomän kan begära att gå med i ett team. Om du redan har blivit inbjuden till ett Dropbox Business-team behöver du godkänna inbjudan.

Om du skapat en Dropbox med en personlig mejladress:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på ditt namn längst ner till vänster.
  3. Ange din jobbmejladress (om du har en sådan) och klicka på knappen Kom igång .
    • Finns det ett team i den domän du angav blir du tillfrågad om att gå med i det.

Om du skapat din personliga Dropbox med en jobbmejladress:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Team.
  3. Om ett team som använder företagsdomänen redan finns visas uppmaningen Gå med i teamet.

När du ber om medlemskap i ett Dropbox Business-team skickas en mejlförfrågan till Dropbox Business-teamets administratör som godkänner eller avvisar begäran. Godkänner administratören begäran men teamet inte har tillräckligt många outnyttjade licenser faktureras teamet för ytterligare en licens.

Vilka team kan du begära att gå med i?

• Om det finns ett Dropbox Business-team i företagets domän kan användare med Dropbox Basic och Plus begära att gå med i teamet. Finns det fler än ett team i en domän kan användaren se alla tillgängliga team, men kan gå med i endast ett av dessa.

Hur godkänner jag inbjudan till ett Dropbox Business-team?

1. Sök efter inbjudan att gå med i teamets Dropbox Business-konto.
Gå med
  1. Klicka på knappen Gå med i teamet .
  2. Konfigurera din jobbrelaterade Dropbox genom att fylla i ditt namn och skapa ett lösenord.
  3. Godkänn Dropbox villkor och klicka på Skapa konto.
  4. Läs mer om kontot i vår guide för Business-användare när du är klar.

Team som kräver samlad inloggning

Om företaget har aktiverat samlad inloggning (SSO) gör du på liknande sätt. Du ombeds dock även att logga in till din SSO-leverantör som använder jobbets mejladress och lösenord. Har du problem med att logga in på en annan sida än Dropbox webbplats, kontakta Dropbox Business-teamets administratör.

Jag fick en inbjudan till ett team till min personliga mejladress. Hur gör jag?

En inbjudan till Dropbox Business fungerar endast med mejladressen den skickas till. Om du inte vill använda din personliga mejladress till Dropbox Business-teamet kan teamadministratören avbryta den ursprungliga inbjudan och skicka den till din jobbmejl istället.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.