Vad ska jag göra om ”Dropbox avslutades oväntat”?

Avslutas Dropbox-klienten på datorn oväntat beror det troligen på ett tillfälligt tekniskt problem. Alla filer är skyddade och du kan öppna programmet direkt igen.

Om Dropbox mobilapp kraschade kan du läsa den här artikeln i stället.

Felsökning: Dropbox bara kraschar

Starta om datorn och försök igen om Dropbox-klienten fortsätter att avslutas oväntat.

Om problemet kvarstår kan du identifiera problemet genom att följa den här felsökningsguiden:

Använder du den senaste versionen av Dropbox-klienten?

Installera om Dropbox-klienten för att säkerställa att du använder den senaste versionen.

Synkar du väldigt många (hundratusentals) filer på en gång?

Använd selektiv synkning för att synka färre filer till datorn eller synka dem i mindre satser. (De är fortfarande tillgängliga på ditt Dropbox-konto online).

Lägger du till väldigt många filer samtidigt i din Dropbox-mapp?

Lägg till filer i Dropbox-mappen i mindre satser.

Börjar lagringsutrymmet på datorns hårddisk att ta slut?

Radera applikationer och filer från datorn för att frigöra lagringsutrymme.

Använd smart synkning eller selektiv synkning för att begränsa antalet filer du synkar till datorn, samtidigt som de lagras på ditt Dropbox-konto online.

Installerade du nyligen ett program på datorn som kan orsaka en konflikt?

Avinstallera det misstänkta programmet för att fastställa om det är orsaken till problemet och kontakta oss sedan om du behöver mer hjälp.