Så här exporterar du en fil till en annan app på mobilen eller surfplattan

Har du den inte redan så ladda ner Dropbox mobilapp för enklare export.

Gör så här om du vill exportera en fil från Dropbox mobilapp:

1. Starta Dropbox-appen.
  2. Tryck på de tre punkterna (…) intill eller under den fil du vill exportera.
  3. Tryck på Exportera. Då visas en lista med appar som kan öppna filen. Välj den app du vill ska öppna filen.

Obs! När du har exporterat filen till en annan app kan det hända att ändringar i filen inte sparas i din Dropbox, om inte appen är specifikt integrerad med Dropbox.