Använda Dropbox Paper

Paper är en Dropbox-produkt. Du behöver ett Dropbox-konto för att få tillgång till Paper. Paper är tillgängligt för alla Dropbox-kunder.

Obs! Är du medlem i ett Dropbox Business-team är det möjligt att administratören har inaktiverat Paper. Kontakta administratören om du inte kan använda Paper.

Är du Dropbox-kund kan du läsa mer om Dropbox Paper med en kostnadsfri praktisk virtuell utbildning.

I den här 30-minuterskursen visar en instruktör live hur man använder Paper med teamet. Där finns också tips om hur man hanterar åtkomst.

Flera sessioner är tillgängliga varje vecka.Registrera dig nu.

Räknas Paper-dokument in i mitt lagringsutrymme i Dropbox?

Inte för närvarande. För tillfället finns ingen begränsning i Dropbox Paper vad gäller antalet dokument som går att skapa och det finns obegränsad versionshistorik oavsett Dropbox-plan. Vi kan dock komma att ändra den här policyn i framtiden.

Lagras Paper-dokumenten i mina Dropbox-mappar?

För de flesta användare lagras Paper-dokument separat på paper.dropbox.com. Men du kanske använder 2020 års version av Dropbox Paper, där du kan lagra Paper-dokument i dina Dropbox-mappar på dropbox.com, med alla andra filer och mappar.

I Paper 2020 går det att fortsätta skapa, redigera och dela Paper-dokument på samma sätt som du gjorde tidigare. Vi arbetar intensivt för att kunna släppa Paper 2020 till alla användare inom kort.

Går det att lägga till Dropbox-filer och -mappar i Paper-dokumentet?

Även om du inte har direkt åtkomst till dina Dropbox-filer och -mappar i Paper går det att länka till eller bädda in en fil från Dropbox direkt i ett dokument (till exempel en bild- eller mediefil).

Obs! Du kan också kopiera och klistra in URL:en för en fil eller mapp i ett Paper-dokument så länkas den automatiskt.

Så här länkar du till en fil från din Dropbox:

1. Klicka på en tom rad i Paper-dokumentet.
  2. I verktygsfältet till höger klickar du på ikonen Infoga från Dropbox (den ser ut som Dropbox-logotypen).
  3. I popup-fönstret: välj den fil du vill lägga till i dokumentet.

Så här länkar du till en mapp från din Dropbox:

1. Klicka på en tom rad i Paper-dokumentet.
  2. I verktygsfältet som visas till höger klickar du på ikonen Infoga från Dropbox (den ser ut som Dropbox-logotypen).
  3. Klicka på kryssrutan intill mappen du vill länka till.
  4. Klicka på Välj.

Måste jag logga in på Dropbox för åtkomst till Paper?

Ja, du måste logga in på Dropbox för åtkomst till Paper. Om du inte är inloggad på Dropbox blir du ombedd att logga in när du öppnar startsidan för Paper .

Är Paper inkluderat i Dropbox API?

Med Paper API v 1 kan du dela, arkivera, radera eller exportera dokument. Tredjepartspartners kan skapa lösningar som hjälper administratörer i Dropbox Business att bevaka medarbetarnas aktivitet, hantera delningsregler och skydda uppgifter.

Läs mer om Paper API.

Har Paper samma säkerhetsnivåer och sekretess som i Dropbox?

Paper har samma säkerhet som Dropbox, med några få undantag för Dropbox Business-team.

Läs mer om säkerheten i Dropbox.