Hitta och ersätta ord i Paper-dokument

Uppdaterat Nov 29, 2023

Du kan hitta varje gång specifika ord eller fraser är skrivna i Paper-dokument genom att använda kortkommandot. Du kan sedan ersätta ordet eller frasen med ett annat ord eller en annan fras, en gång eller i hela dokumentet.

Hitta ett specifikt ord eller en fras i ditt Paper-dokument:

1. Tryck på kontroll-F (Windows) eller kommando-F (Mac).
  2. Skriv ordet eller frasen i sökfältet.

Ersätt ordet med ett annat ord en gång eller i hela dokumentet:

1. Klicka på (tre punkter) till höger om sökfältet.
  2. Skriv det nya ordet eller frasen under Ersätt med.
  3. Klicka på Ersätt eller Ersätt alla.
magic wand icon

Tips: Om du är bekant med reguljära uttryck kan du kryssa i rutan bredvid Reguljära uttryck för att använda dem i din sökning. Med reguljära uttryck kan du göra en mer noggrann sökning i ditt dokument.