Lägg till filer i din Dropbox

På datorn

Dra och släpp filer i Dropbox-mappen på datorn. Du kan också använda menyalternativet Spara som … i de flesta program för att spara filer direkt i Dropbox-mappen.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att skicka stora filer.

Filer i Dropbox-mappen synkas automatiskt med dropbox.com och med dina andra kopplade enheter.

Välj det operativsystem du använder för att läsa mer.

Efter installation av klienten skapas Dropbox-mappen inne i mappen Hem . Den kanske även visas på listan Favoriter i Finder.
Dra filerna direkt till din Dropbox-mapp.
När du har installerat klienten ligger Dropbox-mappen inne i mappen med ditt användarnamn (som t.ex. C:\Användare\Panda\Dropbox). Den kanske även visas på listan Favoriter i Windows Utforskaren. Ett annat enkelt sätt att öppna mappen är att klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet och sedan klicka på Dropbox-mappen på popup-panelen.
Lägg till filer direkt i Dropbox.

På dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Ladda upp.
  3. Välj Filer eller Mapp.
    • Om du väljer Filer, väljer du de filer du vill ha och klickar på Öppna.
    • Om du väljer Mapp, väljer du en mapp och klickar på Ladda upp.

Obs! Ingen fil eller mapp du laddar upp på dropbox.com får vara större än 50 GB. Använd klienten eller mobilapparna för större filer och mappar, eftersom de inte har någon storleksgräns.