Dropbox Spaces

Dropbox lanserade hösten 2019 Dropbox Spaces och en ny Dropbox-klientupplevelse.

Lägger man till ytterligare funktioner i en mapp blir den ett Dropbox Space. Med de här funktionerna blir det enkelt att organisera innehållet och hålla sig uppdaterad.

I funktioner för ett Space ingår följande:

• En textbeskrivning
  • Fastnålade filer och mappar
  • Länkar
  • Listor och att-göra-uppgifter
  • @omnämnanden till andra Dropbox-användare
  • Kommentarer
  • Filaktivitet

Du kan ge andra redigerings- eller läsbehörighet till ett Space på samma sätt som till en mapp. Det är bara personer med redigeringsbehörighet till ett Space som får redigera dess funktioner. När du gör en mapp till ett Space delas den med samma personer som förut, med samma redigerings- och läsbehörigheter.

Det går att visa Spaces på dropbox.com, i Dropbox-klienten och Dropbox för mobila enheter på samma ställen där man kan visa mappar.