Så här visar du filaktivitet i Dropbox

Filaktivitet är en lista över all aktivitet i fil, mapp eller projekt. Den visar alla tillfällen då en fil

Visa filaktivitet

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Öppna en fil.
  3. Klicka på pilikonen (→) för att visa sidofältet.
  4. Klicka på Aktivitet.

Under fliken Aktivitet kan du se vem som utfört en åtgärd och när.

Du kan också se delningsåtgärder, inklusive när

• Filen delades
  • Medlemsroller ändrades
  • Filen slutade delas

Om du har aktiverat läsarinfo kan du även se vilka som visat en fil och om de tittar på filen just nu.

Info om filaktivitet

• Ändringar registreras inte i filhistoriken om en fil laddas ner och redigeras utanför Dropbox
  • Visningsaktivitet (om någon annan visat en fil) är tillgänglig endast om läsarinfo har aktiverats för den enskilda filen
  • Filägare och personer som har åtkomsten Kan redigera ser all filaktivitet
  • Personer som har åtkomsten Kan visa ser inte filaktivitet