Så här öppnar du och redigerar Dropbox-filer med tredjepartsappar

Du kan öppna och redigera Dropbox-filer med appar från tredje part direkt i ditt Dropbox-konto. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com eller öppna Dropbox-klienten.
  2. Klicka på namnet på den fil du vill öppna.
  3. Klicka på Öppna.
  4. Klicka på den tredjepartsapp du vill öppna filen i.
    • Obs! Alternativen i rullgardinsmenyn beror på vilken typ av fil du försöker öppna. Om du inte ser appen du vill öppna filen i klickar du på Anslut appar och följer anvisningarna för att ansluta en app.
  5. När du har redigerat eller vidtagit åtgärder på filen, spara eller tillämpa ändringarna (detta steg varierar beroende på program).

Den nya redigerade filen sparas tillsammans med din ursprungliga fil, men det redigerade filnamnet kommer att ha ytterligare information om filens tillstånd och leverantör. Om den ursprungliga filen till exempel heter ”Mitt kontrakt.pdf”, kan den nya redigerade filen heta ”Mitt kontrakt (signerat-AdobeSign).pdf”.

Ser du inte rullgardinsmenyn?

Det finns två orsaker till att du kanske inte ser rullgardinsmenyn när du klickar på Öppna: