Så här stänger du av kommentarer för en fil

Det går att inaktivera kommentarer för en fil efter att du har delat den med andra.

Inaktivera kommentarer för en fil så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på filen du vill inaktivera kommentarer för.
  3. Klicka på de tre punkterna (…) längst upp i förhandsvisningen.
  4. Finns filen i ditt Dropbox-konto kan du klicka på Inaktivera kommentarer för att stänga av alla kommentarer för filen.

Aktivera kommentarer igen så här:

• Klicka på Aktivera kommentarer i kommentarsrutan eller
  • klicka på de tre punkterna (…) längst upp i förhandsvisningen och välj sedan Aktivera kommentarer

Så här inaktiverar du kommentarer för ett Dropbox Business-team

Inaktivera kommentarer för Dropbox Business-teamet så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Kommentarer.
  5. Ställ in Kommentarer till Av.

Obs! Om kommentarer är aktiva får medlemmar i teamet inaktivera kommentarer för enskilda filer.

Vill du inaktivera meddelanden om kommentarer?

Läs mer.