Så här inaktiverar du meddelanden om kommentarer

Uppdaterat Nov 20, 2023
Du kan stänga av meddelanden på dropbox.com eller Dropbox för mobila enheter.

Avsluta prenumeration på meddelanden om kommentarer på dropbox.com så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på namnet på den fil du vill inaktivera kommentarer för.
  3. Klicka på de tre punkterna (…) längst ner till höger i förhandsvisningen.
  4. Klicka på Avsluta prenumeration.

Avsluta prenumeration på meddelanden om kommentarer i mobilappen så här:

1. Öppna Dropbox-appen.
  2. Tryck på filen du vill inaktivera kommentarer för.
  3. Tryck på textrutan där det står Skriv en kommentar
  4. Peka på klockikonen längst upp till vänster. Är den blå betyder det att du prenumererar på meddelanden.