Vilka typer av filer kan jag förhandsvisa i Dropbox?

Om filtypen inte visas i den här artikeln kan Dropbox inte förhandsvisa din fil. Du kan fortfarande öppna filen genom att ladda ner den först.

Vi rekommenderar att du söker efter filtypen i denna artikel genom att trycka på control-f (Windows) eller command-f (Mac) på tangentbordet.

Se en lista över filtyper som förhandsvisas i Dropbox på en mobil enhet.

Varför går det inte att förhandsvisa filen?

Om du har problem med att förhandsvisa en fil kan det hända att den filtypen inte stöds av Dropbox. Filen kan också vara för stor för att förhandsvisa. Titta i tabellen i denna artikel för att se storleksbegränsningar och filtyper som stöds av Dropbox.

Du kan också läsa den här artikeln för vanliga felmeddelanden och åtgärder

Filtyper som förhandsvisas som presentationer

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som presentation.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än storleksgränsen som anges i tabellen.

Filtyp

Storleksgräns

.key

288 MB

.keynote

288 MB

.odp

288 MB

.ppt

288 MB

.pptm

288 MB

.pptx

288 MB

.xd

1 GB

Filer som förhandsvisas som bilder

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som bild.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än storleksgränsen som anges i tabellen.

Filtyp

Storleksgräns

.3fr

200 MB eller 50 megapixlar

.ai

256 MB eller 50 megapixlar

.arw

200 MB eller 50 megapixlar

.bmp

100 MB eller 50 megapixlar

.cr2

200 MB eller 50 megapixlar

.crw

200 MB eller 50 megapixlar

.dcr

200 MB eller 50 megapixlar

.dcs

200 MB eller 50 megapixlar

.dng

200 MB eller 50 megapixlar

.dwg

*Endast Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- och Education-konton

100 MB

.erf

200 MB eller 50 megapixlar

.gif

100 MB eller 50 megapixlar

.heic

100 MB eller 50 megapixlar

.jpeg

100 MB eller 50 megapixlar

.jpg

100 MB eller 50 megapixlar

.kdc

200 MB eller 50 megapixlar

.mef

200 MB eller 50 megapixlar

.mos

200 MB eller 50 megapixlar

.mrw

200 MB eller 50 megapixlar

.nef

200 MB eller 50 megapixlar

.nrw

200 MB eller 50 megapixlar

.orf

200 MB eller 50 megapixlar

.pef

200 MB eller 50 megapixlar

.png

100 MB eller 50 megapixlar

.ppm

100 MB eller 50 megapixlar

.psd

1024 MB eller 50 megapixlar

.r3d

200 MB eller 50 megapixlar

.raf

200 MB eller 50 megapixlar

.rw2

200 MB eller 50 megapixlar

.rwl

200 MB eller 50 megapixlar

.sr2

200 MB eller 50 megapixlar

.svg

48 MB eller 50 megapixlar

.svgz

48 MB eller 50 megapixlar

.tif

200 MB eller 50 megapixlar

.tiff

200 MB eller 50 megapixlar

.wbmp

100 MB eller 50 megapixlar

.webp

100 MB eller 50 megapixlar

.x3f

200 MB eller 50 megapixlar

Filer som förhandsvisas som videor

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som video.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än storleksgränsen som anges i tabellen.

Filtyp

Storleksgräns

.3gp

50 GB

.3gpp

50 GB

.3gpp2

50 GB

.asf

50 GB

.avi

50 GB

.dv

50 GB

.m2t

50 GB

.m4v

50 GB

.mkv

50 GB

.mov

50 GB

.mp4

50 GB

.mpeg

50 GB

.mpg

50 GB

.mts

50 GB

.mxf

*Endast Dropbox Professional-, Business Advanced-, Enterprise- och Education-konton

50 GB

.ogv

50 GB

.rm

50 GB

.ts

50 GB

.vob

50 GB

.webm

50 GB

.wmv

50 GB

Filtyper som förhandsvisas som zip-filer

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som zip-fil. Du kan se en lista över alla mappar och filer i zip-filen.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än 512 MB.

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Filtyper som förhandsvisas som ljudfiler

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som ljudfil.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än 1 GB.

.aac

.air/.aiff

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.ogg

.wav

.wma

Filtyper som förhandsvisas som textfiler

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som textfil.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än 8 GB.

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.script

.scm

.scss

.sh

.sml

.sql

.swift

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som förhandsvisas som dokument

Om din fil har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som dokument.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än den angivna storleksgränsen.

Filtyp

Storleksgräns

.csv

40 MB

.doc

160 MB

.docm

160 MB

.eps

256 MB

.numbers

40 MB

.ods

40 MB

.odt

40 MB

.otf

32 MB

.pages

40 MB

.pdf

500 MB

.ps

256 MB

.rtf

160 MB

.sketch

1 GB

.ttf

32 MB

.xd

1 GB

.xls

40 MB

.xlsx

40 MB

Filtyper som förhandsvisas som länkar

Om din sparade webbplats har något av följande tillägg kommer den att förhandsvisas som en genväg till webbplatsen.

För att förhandsvisningen ska fungera måste filen vara mindre än 10 MB.

.url

.webloc

.website