Dropbox med inbyggt stöd för Apple-chip

Uppdaterat Dec 14, 2023
Dropbox erbjuder inbyggt stöd för Mac-datorer med Apple-chip och utnyttjar den förbättrade prestandan och effektiviteten för att fungera sömlöst på dina Mac-enheter. Alla användare med Apple-chipenheter kommer att få den inbyggda versionen av Dropbox automatiskt.

Vanliga frågor om Dropbox stöd för Apple-chip

Behöver jag ladda ner Dropbox igen eller ändra mina inställningar för att få fullt stöd?

Alla användare med Apple-chipenheter bör få den inbyggda versionen av Dropbox automatiskt.Om detta inte sker kan du klicka på den senaste stabila versionen och manuellt ladda ner Offline Installer-filen (Apple silicon).

Hur kan jag kontrollera om Dropbox körs inbyggt på Apple-chippet?

Så här avgör du om Dropbox körs på Apple-chippet:

1. Tryck på Kommando och mellanslagstangenten på ditt Mac-tangentbord för att starta Spotlight-sökning.
  2. Sök efter Aktivitetskontroll.
  3. Klicka på Aktivitetskontroll som visas i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på fliken Processor längst upp i fönstret.
  5. Hitta Dropbox under Processnamn.
  6. Hitta kolumnen märkt Typ
    • Om värdet i den här kolumnen är Apple så körs Dropbox inbyggt på Apple-chippet.

Hur rapporterar jag ett problem eller en bugg med Dropbox stöd för Apple-chippet?

Du kan rapportera problem eller ge feedback till vårt supportteam på dropbox.com/support eller i Dropbox Community.