Dropbox och macOS Catalina (10.15)

Denna artikel handlar om de ändringar du kan se i Dropbox om du nyligen installerat macOS Catalina.

Om du nyligen har uppgraderat till den senaste versionen av macOS och du har Dropbox-klienten installerad på datorn rekommenderar vi att du uppdaterar till den senaste versionen av Dropbox för den bästa upplevelsen.

Meddelanden

När du har uppdaterat din enhet till macOS Catalina ser du ett meddelande som säger att Dropbox vill skicka dig meddelanden.

Klicka på Tillåt för att säkerställa att du hålls uppdaterad om all filaktivitet.

Du kan ändra dina inställningar för meddelanden när som helst genom att öppna Systeminställningar och klicka på Meddelanden.

Kamerauppladdningar

När du kopplar din mobila enhet till datorn efter att du uppdaterat till macOS 10.15 ser du ett meddelande som säger att Dropbox vill ha åtkomst till filer på en flyttbar volym.

Genom att klicka på OK säkerställer du att Dropbox laddar upp foton från din mobila enhet automatiskt. Läs mer om kamerauppladdningar.

Skärmklipp

När du tagit ditt första skärmklipp på macOS Catalina ser du kanske ett meddelande om att Dropbox vill ha åtkomst till filer i din skrivbordsmapp.

Genom att klicka på OK tillåter du att alla dina skärmklipp sparas automatiskt i en Dropbox-mapp som heter Skärmklipp.