Felsök problem med kamerauppladdningar

Uppdaterat Nov 30, 2023
Många problem med kamerauppladdningar kan åtgärdas med följande lösningar, oavsett vilken enhet du använder eller vad det specifika problemet är.

Starta om Dropbox-appen

Så här startar du om Dropbox-klienten:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac) och klicka sedan på din profilbild eller initialer.
  2. Klicka på Avsluta Dropbox.
  3. Öppna programmenyn för att starta Dropbox på nytt och logga sedan in igen (om nödvändigt).

Kontrollera din internetanslutning

Kamerauppladdningar kan fungera långsammare om din internetanslutning är svag. Prova ansluta till ett annat Wi-Fi-nätverk eller stäng av mobildata.

Kontrollera att batteriet är laddat

Kamerauppladdningar kan fungera långsammare om batterinivån är låg. Prova koppla in din dator, telefon eller surfplatta i laddaren.

Kontrollera att du har tillräckligt med lagringsutrymme

Kontrollera att Dropbox-appen är uppdaterad

highlight icon

Obs! Om du har en Dropbox Basic-plan måste du ha Dropbox-klienten installerad för att använda kamerauppladdningar.

Kontrollera att ditt operativsystem är uppdaterat

Kontrollera uppladdningsinställningarna på din telefon