Vad gör jag om det inte går att spela upp ljudfiler eller videor på Dropbox för mobila enheter?

Om video- eller ljudfilen inte spelas upp i Dropbox-mobilappen kan du kontrollera följande:

Kontrollera att du har en tredjepartsapp på den mobila enheten som kan spela upp det filformatet.

• Dropbox mobilappen använder mediespelare från tredje part (inte Dropbox) på den mobila enheten för att spela upp video- och ljudfiler
  • Om du inte vill ladda ner en tredjepartsapp som kan spela upp filtypen kan du i stället använda en app som konverterar filer (t.ex. Handbrake) för att konvertera filen till ett spelbart format

Kontrollera att du är ansluten till internet (data eller wifi).

• Om du inte är ansluten måste du ladda ner filen för användning offline innan du går offline
  • Apple-enheter: Apple konverterar de flesta filer till ett spelbart format utan något separat program så länge du är ansluten till internet (med protokollet Apple HTTP Live Streaming (HLS)
    • Om du inte är ansluten till internet måste du ladda ner en tredjepartsapp som kan spela upp filtypen