Hur du prioriterar vilka filer som ska synkas först

Har du ett Dropbox Plus-, Professional- eller Business-konto kan du prioritera en fil så att den synkas före andra filer som synkas med Dropbox-klienten på datorn.

Obs! Det går inte att prioritera mappar eller paketfiler.

Medan en fil synkas kan du prioritera den i kön:

1. Klicka på Finder (Mac) eller Start (Windows) och klicka sedan på Dropbox-mappen.
  2. Dra och släpp filen du vill synka till Dropbox-mappen.
  3. Medan du ser den blå synkroniseringsikonen på den ska du högerklicka på filen och välja Synka nu.
  4. Filen prioriteras över alla filer du inte har valt att Synka nu.

Obs! Om du skapar en delad länk till en fil läggs den filen automatiskt till i kön med prioriterade filer.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.