Så här stjärnmärker du filer och mappar

Det går att stjärnmärka filer och mappar för enkel åtkomst på dropbox.com och i Dropbox för mobila enheter.

När du stjärnmärker en fil eller mapp stjärnmärks den endast för dig. Den stjärnmärks inte för någon annan som delar filen eller mappen.

Stjärnmärkta filer och mappar visas:

• På dropbox.com i fliken Start under Stjärnmärkt
  • startskärmen i Dropbox för mobila enheter i fliken Stjärnmärkt

Stjärnmärk filer och mappar

I dropbox.com:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll muspekaren över filen eller mappen du vill stjärnmärka och klicka på "" (ikon med tre punkter).
  3. Klicka på Stjärnmärk.

Om du vill ta bort stjärnmärkningen för en fil eller mapp klickar du på Ta bort stjärnmärkning

I Dropbox för mobila enheter:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter (...) intill filen eller mappen som du vill stjärnmärka.
  3. Tryck på Lägg till i Stjärnmärkt.

Om du vill ta bort stjärnmärkningen för en fil eller mapp klickar du på Ta bort från stjärnmärkt.