Stjärnmärk fil, mapp, Paper-dokument eller Paper-mapp

Det går att stjärnmärka filer och mappar för enkel åtkomst på dropbox.com och i Dropbox-klienten.

När du stjärnmärker en fil eller mapp stjärnmärks den endast för dig. Den stjärnmärks inte för dem som delar den filen eller mappen med dig eller för dina andra konton.

Stjärnmärkta filer och mappar visas:

• Under fliken Start på dropbox.com under Stjärnmärkt
  • På startskärmen i Dropbox för mobila enheter i fliken Stjärnmärkt
  • I Dropbox i systemfältet/på menyraden under fliken Till dig
  • I Dropbox-klienten under fliken Stjärnmärkt

Så här stjärnmärker du filer och mappar

Stjärnmärk en fil, mapp eller Paper-dokument på dropbox.com och i Dropbox-klienten så här:

1. Logga in på dropbox.com eller öppna klienten.
  2. Håll markören över filen eller mappen du vill stjärnmärka.
  3. Klicka på stjärnikonen intill filen eller mappen.

Vill du ta bort stjärnmärkning för en fil eller mapp klickar du på den igen.

Lägg till en stjärna för en fil eller mapp i Dropbox för mobila enheter så här:

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter (...) intill filen eller mappen du vill stjärnmärka.
  3. Tryck på Lägg till i Stjärnmärkt.

Vill du ta bort stjärnmärkning för en fil eller mapp trycker du på ikonen med tre punkter och på Ta bort från Stjärnmärkt.