Så här stjärnmärker du filer och mappar

Uppdaterat Sep 15, 2023

Det går att stjärnmärka filer och mappar för enkel åtkomst på dropbox.com och i Dropbox för mobila enheter.

När du stjärnmärker en fil eller mapp stjärnmärks den endast för dig. Den stjärnmärks inte för någon annan som delar filen eller mappen.

Du kan se dina stjärnmärkta filer och mappar:

• På sidan Alla filer på Dropbox.com:
    • För att se alla stjärnmärkta mappar: Klicka på fliken Stjärnmärkt längst ner i vänstra sidomenyn.
    • För att se stjärnmärkta filer i en mapp: Markera mappen i sidomenyn till vänster och klicka på fliken Stjärnmärkt.
  • I avsnittet StjärnmärktStartskärmen i Dropbox för mobila enheter

Stjärnmärk filer och mappar

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll markören över filen eller mappen du vill stjärnmärka.
  3. Klicka på ”...” (ellips) och välj Stjärnmärkta.
    • Du kan också hålla muspekaren över en fil eller mapp i rutnätsvyn och klicka på stjärnikonen bredvid filen eller mappen som du vill stjärnmärka.
    • Ta bort stjärnmärkning för en fil eller mapp genom att klicka på stjärnikonen igen.
  1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på ”...” (ellips) bredvid namnet på filen eller mappen som du vill stjärnmärka.
  3. Tryck på Stjärnmärk.
    • Om du vill ta bort stjärnmärkningen för en fil eller mapp trycker du på Ta bort stjärnmärkning.