Hur synkar Dropbox mina filer?

Den här artikeln ger en grundläggande introduktion till hur Dropbox synkar dina filer. Den förklarar hur du kan lagra dina filer i Dropbox och synka dem mellan enheter.

När du lagrar filer i Dropbox är dina filer tillgängliga överallt där du använder Dropbox. Detta inkluderar:

• Dropbox.com i en webbläsare, på din dator eller telefon
  • Dropbox-klienten, på din dator
  • Dropbox för mobila enheter, på din telefon eller surfplatta

Dina filer hålls uppdaterade överallt där du använder Dropbox. Det betyder att om du lägger till eller gör ändringar i en fil på en plats, så uppdateras filen automatiskt överallt.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att synka filer.

Kom igång med att synka dina filer med Dropbox

Du kan börja synka alla dina filer med alla dina enheter med en kostnadsfri Dropbox Basic-plan. Dropbox Basic-användare har 2 GB lagringsutrymme. Det finns ingen tidsgräns eller provperiod på en Basic-plan, så du kan prova så länge du vill.

Du kan uppgradera till en betald plan om du vill ha mer lagringsutrymme eller åtkomst till ytterligare funktioner. Läs mer om olika Dropbox-planer.

Skapa konto

Kom igång genom att gå till dropbox.com och skapa ett konto. Du kan skapa ett kostnadsfritt Basic-konto med 2 GB eller ett betalt konto med ytterligare lagringsutrymme och funktioner. Sedan kan du börja ladda upp filer till ditt konto eller skapa nya filer i Dropbox.

Ladda ner och logga in på apparna

När du har ett Dropbox-konto kan du ladda ner Dropbox-klienten till din dator eller ladda ner Dropbox för mobila enheter till din telefon eller surfplatta. När du har laddat ner Dropbox-apparna till dina enheter loggar du in på ditt Dropbox-konto

Synka dina filer

Du kan komma åt alla filer du lagrar i Dropbox, oavsett vilken enhet du använder eller var du lägger till filerna. Filer du lägger till eller ändrar uppdateras automatiskt, eller synkas, överallt där du kommer åt dina Dropbox-filer.