Add Dropbox as a Place in Microsoft Office

En plats i Microsoft Office är en plats du når direkt från dina Office-appar utan att använda Windows Utforskaren. Lägg till Dropbox som plats om du vill kunna öppna, dela och spara filer med Dropbox inne i Microsoft Word, Excel och PowerPoint.

När du har lagt till Dropbox som plats kan du göra följande:

• Spara i Dropbox direkt från menyalternativen i ett Office-program
  • Öppna i Dropbox direkt från menyalternativen i ett Office-program
  • Klicka på Dela i ett Office-program för att dela med Dropbox

Krav

För att lägga till Dropbox som en plats i Office måste du

• använda en Windows-dator
  • köra version 29 eller senare i Dropbox-klienten
  • köra Microsoft Office

Lägga till Dropbox som en plats

Du kan lägga till Dropbox som en plats genom dina Dropbox-inställningar:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Välj Preferenser ….
  4. Markera rutan bredvid Visa Dropbox som en sparningsplats i Microsoft Office.

Obs! Be din administratör att aktivera den här funktionen om du ser meddelandet Detta alternativ har inaktiverats av din teamadministratör.

Du kan ta bort Dropbox som en plats i Office genom att följa dessa steg:

1. Klicka på Dropbox-ikonen i systemfältet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen.
  3. Välj Preferenser.
  4. Avmarkera rutan bredvid Visa Dropbox som en sparningsplats i Microsoft Office.

Dropbox Business-team

Om du vill tillåta att dina teammedlemmar lägger till Dropbox som en plats aktiverar du funktionen i adminkonsolen:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Andra inställningar klickar du på Microsoft Office-tillägg.
  5. Växla Microsoft Office-tilläggsprogram till .

När du har aktiverat Microsoft Office-tillägget kan teammedlemmar spara filer i Dropbox som en plats i Office. Dropbox läggs inte till som en plats automatiskt.

Fungerar denna funktion även om Dropbox inte är igång eller om jag är offline?

Ja. Funktionen Lägga till Dropbox som en plats är inbyggd i Office. Dropbox som en plats är tillgängligt även om Dropbox inte är igång eller om du är offline. Däremot synkroniseras inte dina filer förrän nästa gång Dropbox körs och du är online.

Har du en annan fråga om Microsoft Office för Dropbox?

Ta en titt på vår sida Vanliga frågor för mer information.

Tråkigt att höra. Berätta hur vi kan bli bättre:

Tack för din feedback! Berätta för oss hur artikeln hjälpte dig:

Andra sätt att få hjälp

Community

Twitters support

Kontakta vår support