Så här redigerar du filer i andra program med Dropbox-tillägg

Med Dropbox-tillägg kan du öppna och redigera filer med program från tredje part direkt i ditt Dropbox-konto. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Håll musen över filen du vill öppna.
  3. Klicka på Öppna med för att se en rullgardinsmeny med tillgängliga appar.
  4. Klicka på den tredjepartsapp du vill öppna filen i.
    • Om det är första gången du ansluter appen till Dropbox kan programmet begära att du godkänner det
  5. När du har redigerat eller vidtagit åtgärder på filen, spara eller tillämpa ändringarna (detta steg varierar beroende på program).
  6. Den nya redigerade filen sparas tillsammans med din ursprungliga fil, men det redigerade filnamnet kommer att ha ytterligare information om filens tillstånd och leverantör. Om den ursprungliga filen till exempel heter ”Mitt kontrakt.pdf”, kan den nya redigerade filen heta ”Mitt kontrakt (signerat-AdobeSign).pdf”.

Obs! Administratörer i Dropbox Business-team kan välja att inaktivera tilläggsfunktionen om så önskas. Om du vill aktivera tillägg för ditt team, kontakta teamadministratören.

Läs mer om hur du öppnar filer i Dropbox.