Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite)

Uppdaterat Jan 10, 2024

Den här artikeln handlar om Dropbox-appen för Windows i S-läge (kallas även Dropbox Lite), som endast är tillgänglig för Windows 10 eller senare. Windows i S-läge är en Universell Windows-plattform som körs på telefoner, datorer, surfplattor och Xbox. Se om din enhet har stöd för Windows i S-läge.

Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) lagrar inte aktivt filer och mappar på din enhet. Den fungerar på ett liknande sätt som Dropbox för mobila enheter (även när du använder den på en dator).

highlight icon

Obs! Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) är inte samma som Dropbox-klienten. Om du använder Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) och vill använda Dropbox-klienten istället växlar du från S-läge och laddar sedan ner och installerar Dropbox-klienten.

Hur installerar jag Dropbox-appen för Windows i S-läge?

Det går bara att installera Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) från Microsoft Store.

Hur lagras mina filer i Dropbox-appen för Windows i S-läge?

Med Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) lagras inte dina filer och mappar på din enhet som standard. Det betyder att du måste vara ansluten till internet för att komma åt dina filer och mappar.

highlight icon

Obs! Om du föredrar att lagra dina Dropbox-filer och mappar på din enhet så att du kan komma åt dem utan internetanslutning växlar du från S-läge och laddar sedan ner och installerar Dropbox-klienten.

Vad är skillnaden mellan Dropbox Lite och Dropbox-klienten?

Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite) har många av de funktioner som finns i Dropbox mobilappar och på dropbox.com.

Med Dropbox Lite lagras inte dina filer och mappar aktivt på din enhet och du måste vara ansluten till internet för att komma åt dem. Med Dropbox-klienten lagras dina filer och mappar som standard på din enhet och du behöver inte vara ansluten till internet för att komma åt dem, om du inte använder selektiv synkning eller gör filer tillgängliga enbart online.

Om din enhet kör Windows i S-läge och du vill att den aktivt ska lagra dina filer och mappar på enheten kan du använda Windows 10 eller senare istället. Stäng av S-läget på din enhet och ladda sedan ner Dropbox-appen för Windows.

Har du frågor om Dropbox-appen för Windows i S-läge?

Om du har frågor eller problem som rör Dropbox Lite-appen rekommenderar vi dig att söka i hjälpcentret efter artiklar om dessa övriga plattformar. Det är troligt att lösningen på ditt problem blir densamma.