Dropbox Replay-tillägget

Uppdaterat Apr 11, 2024
person icon

I den här artikeln beskrivs ett betalt tillägg som finns tillgängligt för kunder som använder Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Dropbox Replay-tillägget erbjuder premiumfunktioner för Dropbox Replay inklusive förfallodatum, lösenordsskydd för delade länkar, en länksida, videotranskription och bildtexter, stora filöverföringar och arkivering till Dropbox.

Är du redo att granska och godkänna video-, bild- och ljudprojekt med teamet? Prova Dropbox Replay.

Följande funktioner ingår

Dropbox Replay-tillägget innehåller alla funktioner i Dropbox Replay, plus följande:

• Förfallodatum: Ställ in förfallodatum för varje fil så att andra användare ger feedback i god tid och dina projekt håller tidsplanen.
  • Lösenordsskyddade länkar: Lösenordsskydda delade länkar för alla dina filer och projekt.
  • Länksida: Hantera alla dina delade länkar till filer från ett och samma ställe.
  • Videotranskription och bildtexter: Visa automatiskt genererade transkriptioner och undertexter för videor.
  • Arkivera till Dropbox: Arkivera ditt jobb till Dropbox och håll ordning på arbetsytan i Replay.
  • Stora filöverföringar: Öka storleksgränsen för Dropbox Transfers till 250 GB.
  • Förhandsvisningar av stora filer: Visa och kommentera förhandsvisningar av stora filer på upp till 150 GB i Dropbox Replay utan att behöva ladda ner eller öppna dem i det ursprungliga programmet.
  • Förlustfritt ljud: Spela upp och upplev bättre kvalitet på dina ljudfiler i Dropbox Replay.
  • Jämförelse av videoversioner: Granska och jämför två versioner av samma videoprojekt sida vid sida.
  • Vattenstämpling: Skapa en anpassad vattenstämpel på bild- och videofiler och spåra IP-adress, datum och tid då en tittare öppnar din fil.

Dropbox Replay är aktiverat som standard för alla användare, men det erbjuder endast begränsad åtkomst och begränsade filuppladdningar till Replay:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Pro: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Business: 10 filer
  • Dropbox Business Plus: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced och Enterprise: 4 filer

Det finns ingen gräns för skapande eller uppladdning av filer med Dropbox Replay-tillägget.

Köp eller ta bort Replay-tillägget för individer

Hur säger jag upp Dropbox Replay-tillägget?

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Plan.
  5. Under Tillgängliga tillägg klickar du på Ta bort bredvid Dropbox Replay-tillägg.
    • Obs! Om du inte ser några tillägg klickar du på Visa alla tillägg för att se fler.
  6. Klicka på Bekräfta.

När du tar bort tillägget träder ditt val i kraft vid nästa förnyelse.

Hur prenumererar jag på nytt efter uppsägning?

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på fliken Plan.
  5. Under Tillgängliga tillägg klickar du på Lägg till bredvid Dropbox Replay-tillägg.
    • Obs! Om du inte ser några tillägg klickar du på Visa alla tillägg för att se fler.
  6. Klicka på Bekräfta.

När du köper tillägget debiteras du ett proportionellt belopp för din nuvarande faktureringsperiod. I början av din nästa faktureringsperiod debiteras du hela beloppet för tillägget, utöver din prenumerationskostnad.

Köp eller ta bort Replay-tillägget för team

Tilldela ett Replay-tillägg till en teammedlemmar

Så här köper du ett nytt tillägg till en teammedlemmar:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar.
  4. Klicka på Inga tillägg under Tillägg bredvid den person du vill tilldela ett tillägg till.
  5. Klicka på Lägg till bredvid Replay i popup-fönstret som visas.
  6. Klicka på Köp nu.
    • När de har tilldelats kommer Inga tillägg att ändras till Replay under Tillägg.

Ta bort ett Replay-tillägg från en teammedlemmar

Så här tar du bort ett tillägg:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar.
  4. Klicka på Replay under Tillägg bredvid personen du vill ta bort tillägget från.
  5. Klicka på Ta bort bredvid Replay i popup-fönstret som visas.
  6. Klicka på Bekräfta.
    • När det har tagits bort kommer Replay att ändras till Inga tillägg under Tillägg.

Köp eller ta bort Replay-tillägg för flera teammedlemmar

Så här lägger du till eller tar bort tillägg för flera teammedlemmar:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar.
  4. Markera rutan bredvid Namn. Detta kommer att välja alla teammedlemmar. Avmarkera rutan bredvid alla medlemmar som du inte vill ha med.
    • Klicka på Lägg till tillägg för att lägga till flera teammedlemmar, och klicka sedan på Bekräfta
    • Klicka på Ta bort tillägg för att ta bort flera teammedlemmar, och klicka sedan på Bekräfta.

Köp Replay-tillägg till hela teamet

Så här köper du tillägg till alla i teamet:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Medlemmar.
  4. Klicka på ”...” (ellips) och sedan Fler alternativ.
  5. Klicka på Köp Replay för hela team.
  6. Välj Köp Replay-tillägget för hela teamet.
  7. Klicka på Köp nu.
highlight icon

Anmärkningar:

• Om några teammedlemmar redan har ett Replay-tillägg kan du använda Köp Replay för hela team för att köpa tillägg för resten av ditt team.
  • Om några Replay-tillägg är schemalagda för borttagning kommer dessa tillägg att tilldelas teammedlemmar innan man köper nya tillägg (vid behov).

Säg upp Replay-tillägg

Replay-tillägg som inte är tilldelade kommer automatiskt att sägas upp i slutet av en faktureringsperiod. Detta för att undvika onödig fakturering av teamet.

Till exempel, om en teammedlemmar med ett tillägg lämnar teamet men deras tillägg inte tilldelas till en annan teammedlemmar kommer detta tillägg att sägas upp när du förnyar.

Hitta svar på vanliga frågor om Dropbox Replay-tillägg.