Aktivera teamåtkomst till Dropbox för macOS i File Provider

Uppdaterat Dec 15, 2023

Dropbox fortsätter att lansera fullt stöd för macOS 12.5 och senare. Dropbox för macOS i File Provider är vår senaste uppdatering som använder Apples uppdaterade File Provider API och åtgärdar problem relaterade till att öppna filer som är enbart online i program från tredje part för användare med macOS 12.5 och senare. Den uppdaterade upplevelsen är mer integrerad med macOS och har ett par ändringar som överensstämmer med macOS-kraven.

Uppdatera till Dropbox för macOS i File Provider

När ditt team är redo att uppdatera till Dropbox för macOS i File Provider kan du aktivera det för alla teammedlemmar via inställningarna i adminkonsolen. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Under Innehåll klickar du på Synkning.
  5. Växla uppdateringar för Dropbox för macOS i File Provider till .
    • Om du växlar till eller låter det vara kvar på Av stoppas meddelanden om migreringskvalifikationer. Det stoppar inte pågående migreringar eller gör så att Dropbox-klienten återgår till en tidigare version.

När uppdateringen är klar får teammedlemmarna ett meddelande om att ”Dropbox för macOS i File Provider är nu redo” i Dropbox i menyraden.

highlight icon

Obs!

• Enheten måste köra macOS 12.5 eller senare för att använda Dropbox för macOS i File Provider. Vi rekommenderar starkt att du använder macOS 13 eller senare.
  • Det kan ta upp till 90 minuter innan meddelandet visas för teammedlemmarna. För att uppdatera måste teammedlemmarna klicka på Kom igång i Dropbox-klienten och följa anvisningarna på varje enhet som de vill uppdatera.
    • Om du startar om Dropbox-appen kan väntetiden för att få detta meddelande minskas.

• Den första uppdateringen kan ta lång tid beroende på antalet filer.

• De flesta konton har fått ett mejl från Dropbox med instruktioner för att aktivera överföringen. Team med komplexa konfigurationer kommer inte att överföras just nu och fortsätter med sin befintliga Dropbox-upplevelse. Team som är intresserade av att uppdatera till File Provider-upplevelsen kan nå ut till sina säljare.