Så här använder du Dropbox Replay med DaVinci Resolve

Uppdaterat Dec 15, 2023
Dropbox Replay är ett omfattande gransknings- och godkännandeverktyg för media som gör att andra användare kan märka, kommentera och slutföra video-, bild- och ljudprojekt. Med Dropbox Replay-integrationen för DaVinci Resolve kan du använda Replay-funktionerna i DaVinci Resolve.
highlight icon

Obs! Replay-integreringen är endast tillgänglig för betalande DaVinci Resolve-kunder.

Dropbox Replay-integrationen för DaVinci Resolve förenklar ljud- och videoredigering och granskningar. Prova Replay och hantera dina videoprojekt på ett och samma ställe.

Så här ansluter du till Dropbox Replay i DaVinci Resolve

Öppna och anslut till Dropbox Replay i DaVinci Resolve på följande sätt:

1. Öppna DaVinci Resolve.
  2. Öppna dina DaVinci Resolve-inställningar.
  3. Klicka på fliken System.
  4. Klicka på Internet Accounts (Internetkonton) i kolumnen till vänster.
  5. Klicka på Logga in bredvid Replay.
    • Ett nytt webbläsarfönster öppnas.
  6. Logga in med dina inloggningsuppgifter för Dropbox.
  7. Klicka på Tillåt för att ansluta DaVinci Resolve till ditt Dropbox-konto.
  8. Gå tillbaka till DaVinci Resolve och klicka på Save (Spara).

När du har anslutit ditt Dropbox Replay-konto loggas du automatiskt in nästa gång du öppnar DaVinci Resolve.

Så här laddar du upp till Dropbox Replay från DaVinci Resolve

Du kan ladda upp video-, bild- eller ljudfiler till Dropbox Replay från DaVinci Resolve.

Ladda på upp en fil till Dropbox Replay från DaVinci Resolve på följande sätt:

1. Öppna ditt projekt i DaVinci Resolve.
  2. Klicka på Workspace (Arbetsyta) i menyfältet högst upp.
  3. Välj Deliver (Leverera) under Switch to Page (Växla till sida).
  4. Render Settings (Renderingsinställningar) klickar du på Dropbox Replay-ikonen (en svart och en blå pil som pekar åt vänster).
  5. Välj dina renderingsinställningar och klicka sedan på Add to Render Queue (Lägg till i renderingskö) längst ned på skärmen.
  6. Klicka på det projekt du vill rendera i Render Queue (Renderingskö).
  7. Klicka på Render (Rendera) eller Render all (Rendera alla), beroende på hur många klipp som finns i projektet.
  8. Render Queue (Renderingskö) kan du högerklicka på objektet och välja Reveal in Browser (Visa i webbläsare) (Dropbox Replay) när det står ”Upload Completed” (Uppladdning slutförd) i renderingskön. Då öppnas den uppladdade tidslinjen i Dropbox Replay.

Nästa gång du öppnar Dropbox Replay visas din exporterade fil från DaVinci Resolve i ditt konto.

highlight icon

Obs! En ny version skapas i Dropbox Replay om du har laddat upp tidslinjen tidigare. Om du vill skapa ett nytt projekt väljer du Skapa nytt projekt i inställningarna för Dropbox Replay.

Så här lägger du till Dropbox Replay-kommentarer i DaVinci Resolve

Lägg till en Dropbox Replay-kommentar i DaVinci Resolve på följande sätt:

1. Flytta uppspelningsmarkören till den bildruta där du vill lämna en kommentar.
  2. Klicka på pilen bredvid markörikonen i verktygsfältet.
  3. Välj Dropbox i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på markören du just har placerat.
  5. Skriv din kommentar i fönstret som visas.
  6. Klicka på Spara.

När du öppnar ljud- eller videofilen i Dropbox Replay ser du kommentaren som du publicerade i DaVinci Resolve. Om du raderar en kommentar från Dropbox Replay i DaVinci Resolve raderas även kommentaren i Dropbox Replay och vice versa.